Fadder

Sträck ut en hand – Din insats gör skillnad!

Din insats på 175:- / månad, bidrar till ett tryggt hem, mat, skola och medicin för ett föräldralöst barn, som du också får möjlighet att följa en bit längs vägen.

Via föreningen Senapsfröet får du rapporter, foton och teckningar eller brev, från den pojke eller flicka du väljer att stödja. Du kan också själv skicka en hälsning eller gåva och kanske rent av, besöka byn där ditt fadderbarn bor.
Några av de faddrar som har stöttat barn under många år, har också haft förmånen att träffa sitt fadderbarn, som deltagit i ungdomsutbyte i Sverige.

Man kan välja att stödja och följa ett enskilt barn eller ett barncenter. Oavsett vilket val du gör, lovar vi att hålla dig uppdaterad regelbundet om utvecklingen och det som pågår i ditt stödområde.

Du blir också medlem i föreningen och fyra gånger per år skickas också föreningens nyhetsbrev till alla faddrar, där man kan läsa om samarbetet med de olika byprojekt, fosterhem, barncenter, tonårsinternat samt unga mödrar som får hjälp.

Som fadder kan du frimodigt inspirera vänner och bekanta att bli faddrar. Senapsfröet skickar gärna informationsmaterial samt besöker skolor, fritidshem, arbetsplatser, syjuntor, föreningar etc.

Föreningen Senapsfröets förmåga att hjälpa dessa utsatta barn, är helt beroende av din och enskilda individers medmänsklighet, utsträckta hand och engagemang. Om du ger en liten bit av dig själv i omtanke för en liten övergiven människa, kan jag lova dig att du inte kommer att ångra dig.
Med små medel investerar du i framtiden, barnens framtid.
Bli Fadder

Din insats på 175:- / månad, bidrar till ett tryggt hem, mat, skola och medicin för ett föräldralöst barn,
som du också får möjlighet att följa en bit längs vägen.
För mer info maila: inger@senapsfroet.org.

Kontakt

  logofooter

  Smultronstigen 9, 459 32 Ljungskile

  Inger@senapsfroet.org
  Tel: +46 (0)702-812931

  Plusgiro: 66 74 55 - 0
  Bankgiro: 5030-5754
  Swish: 123 288 4302